Так готують у Скадовську пироги з листкового тіста, з фруктами. Швидко, зручно, смачно. Фото, рецепт

Літо, літо, часу на тортики немає, а от приготувати  смачний пиріг завжди можна. І причому з будь-якою начинкою.   Готуємо пиріг з листкового тіста і нектаринів.

Простота — запорука успіху!

Для приготування пирога з листкового тіста з нектаринами ( персиками, яблуками, абрикосами, сливами…) великого кулінарного таланту не потрібно. Базових знань буде цілком достатньо. А найголовніше, повертаючись з роботи, не забути купити упаковку листкового тіста. Зараз у «Фреші» якраз знижки, ну і пару-трійку ароматних фруктів якщо своїх немає. І  всього за годину буде готовий чудовий десерт.

Для пирога з листкового тіста потрібно:

  • Тісто листкова — 500 г
  • Нектарини або інші фрукти — 0,5 кг.
  • Масло вершкове — 100-150 г
  • Цукор — 150 г
  • Ванільний цукор — 1 пакетик.

Дістаємо тісто з пакету і даємо йому розстанути.

Форму для випічки добре змащуємо вершковим маслом,

засипаємо цукром і додаємо ванільний цукор.

і викладуємо нарізані дольками нектарини

Листкове тісто злегка розкачати і викласти його на нектарини. Обрізаємо або загинаємо крайки по формі.

Випікаємо в духовці хвилин 40, при температурі 190-200 градусів.

Тепер накриваємо наш пиріг блюдом або тарілкою за розміром пирога

і перевертаємо.

Виходить вкуснота і смакота. Я не стала вирівнювати до ідеального стану крайки пирогп бо люблю коли вони підпечені і хрусткі.

Приготуйте і ви.

 

 

0 ответы

Ответить

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *